torstai 6. syyskuuta 2012

Kakkamatka Bulgariaan: Kossupaukku ja matkalaukku (part.1)


On Tiistai. Seisoksin ladyna Tammelan K-Marketin edessä matkalaukkuni kera odottelemassa sumppiseuraa.
Lento lähtee muutaman tunnin päästä.
Meikäläisen ohitse painelee lievästi sanottuna niljainen miesyksilö, balttiarallaa 50vuotias sellainen.
Äkkiarvaamatta mies rohkaisee mielensä ja kysäisee onko neiti mahdollisesti maksullinen nainen, jos näin on, niin mitä maksaa, jos ei ole, niin tiedänkö mistä löytyy. What the FUCK?! Tästä on pakko tulla hyvä loma. Siis aivan pakko.

Muutamaa tuntia myöhemmin poppoomme poukkoili lentokentälle, jossa mahdottoman pilettipyörityksen jälkeen saimme nautiskella varsin rentouttavista ruumiintarkastuksista. Ah!
Lentokone rytyyttää ja hyppii ja tutisee. Saatanallisen vatkauksen jälkeen saavumme Bulgariaan, jossa bussinrämä odottaa matkalaisia. Herra siunaa! Lennon jälkeen sisuskalut lienevät silkkaa vaahtoa ja vatsassa vääntää. Asiaa ei helpota se tuska, mitä kestimme matkaoppaan palattaessa ja pölöttäessä koko perkeleen matkan kaikista mitä käsittämättömimmistä asioista.
Tässä kohtaa on hyvä hypätä suoraan siihen osioon, jossa alkaa elämäneliksiiri virtaamaan suomalaisissa suonissa. Ja kovaa. Rytinäkänni päälle ja paikalliseen. Täällä naiset juovat ilmaiseksi ja sen mukaiset on hulinatkin.
So we`re going in!-->
Nyt on aivan pakko tilata pöytä täyteen mitä merkillisintä drinkkiä, ihan vain ensimmäiset illan kunniaksi!
Hätäistäkin hätäisemmin tyhjennämme lasimme ja äkkiä bongaammekin ilmakivääripisteen kyseisen baarin ulkopuolella. Juostuamme kilpaa paikalle, nappaamme pyssyt kainaloomme ja annamme paukkua. Loppuilta harmitellaan osaamattomuuttamme. We suck.
Hetkeä myöhemmin baariin palattuamme löydämme itsemme jälleen kerran tanssimasta pöydältä. Pöytä keikkuu ja natisee, mutta eipä tuo meikäläisiä juurikaan haitannut. Miespuoliset osanottajat kantavat viinaa selkä väärällään jalkoihimme, ja me neitokaiset puolestamme olemme kantamiskunnossa alta aikayksikön!
Paikallisen hotellin/kasinon/yökerhon edustalla tämä tytsy päättää istua puskaan ja napata sen toisen kikattelevan punapään kainaloonsa.
Rakas ystävämme Mr. Jordan (alias Luggageboy) taluttaa punapäitä väkipakolla hotellin suuntaan yrittääkseen saada meitit nukkumaan. Tosin pikkupirulaisina karkaamme pariinkin otteeseen matkan varrella, sorry! ;)
Tulipahan juostua naisten perässä, right..?
Aamulla mietitään, että miksi takapuoli on naarmuilla ja hame revennyt..?
What the fuuuuuck happened last night..?
-getting wasted, since day one-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti